Sjedište: Vidikovac 7, 52100 Pula / Radno vrijeme: 7:00 – 15:00 / Telefonsko naručivanje: 9:30 – 13:00
052 223 594
info@dczr-veruda.hr

Radionice – Rastimo zajedno plus

Created with Sketch.

   

RADIONICE ZA RODITELJE „RASTIMO ZAJEDNO PLUS“

 

U Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda – Pula započeo je novi ciklus radionica „Rastimo zajedno plus“ koji je namijenjen roditeljima djece s teškoćama u razvoju u dobi do osam godina života.

 

Program radionica s roditeljima „Rastimo zajedno plus“ je besplatan, a provodi se u sklopu projekta UP.02.2.2.15.0078 „Rana podrška i rehabilitacija djeci s razvojnim rizicima i teškoćama u razvoju – Zajedno rastimo sigurnije“.

 

Svrha Programa radionica s roditeljima „Rastimo zajedno Plus“ je omogućiti protok informacija, znanja, vještina i podrške koji roditeljima koriste u ispunjavanju njihovih roditeljskih odgovornosti te promiču osobni rast i razvoj kompetentnosti i roditelja i djeteta.

Glavni cilj Programa radionica je stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem roditelji s

voditeljicama radionica i s drugim roditeljima: razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja i prepoznaju učinkovite načine kako se nositi s dodatnim opterećenjima pod kojima žive, kao i načine na koje se odnose prema svom djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

 

Program radionica sastoji se od jedanaest dvosatnih konceptualno i tematski povezanih radionica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dokument možete preuzeti ovdje:

Radionice – Rastimo zajedno plus